2011. január 10., hétfő

Harc nélkül nincs győzelem - Bevezető

Szijasztok!
Pontosan fél éve fejeztem be a Padlógáz című fanfictionömet és most itt a "folytatás". Valójában úgy szeretném alakítani az új történetemet, hogy a Padlógáz nélkül is értelmezhető legyen. Itt is fel fognak majd tűnni természetesen WSR-es, valamint GP2-s pilóták, de a Forma-1 fogja a legnagyobb szerepet kapni.
Jó szórakozást!
Kathy
U.I.: Az első rész január 20.-án várható. Nem tudom mennyire gyakran tudok majd részeket hozni, de kommenteket várok!



Kitti Thomas egy nehéz természetű makacs és akaratos 18 éves magyar származású lány. Két éve még gondolni sem merte volna, hogy egy vidám délután teljesen felforgathatja az életét. Mindössze háromszor ült gokartban, a barátnőjével Fédrával együtt, mikor a pálya tulajdonosa elküldte őket egy Nemzetközi Gokart versenyre Angliába. A férfi akkor még nem is sejtette mennyire megváltoztatja majd a lányok életet. Leginkább Kittiét, akit a Word Series by Renault egyik csapata leigazolt a versenyt követően. Az International Draco Racing vezetése sokszor nem értett egyet a lány önfejű és felelőtlen viselkedésével, a teljesítménye alapján viszont kénytelenek voltak megtűrni a csapatban. A beilleszkedésben leginkább Marco Barba, a spanyol nemzetiségű csapattársa segítette a fiatal tehetséget. Ő szoktatta bele a versenyek világába és
szerettette is meg vele azokat. Azonban a két pilóta sorsa két irányba ágazott.

Míg Marco az F3 Open kategóriába folytathatta tovább, addig Kittit a szezon végeztével leigazolta egy nagy multú GP2-s csapat, a Fat Burner Racing Engineering. Ebben menedzsere, idősebbik Nelson Piquet támogatta, aki nagy tehetséget vélt felfedezni a nehezen kezelhető lányban. Kitti magántanuló lett és minden szabadidejét lekötötte az angol nyelv, valamint a GP2-s szabályok magolása, miközben tesztekre járt és próbált beillszkedni az új csapatába. Tudta, hogy tökéletesnek kell lennie a pályán és egyáltalán nincs hibalehetősége nőként ebben a kategóriában. A félelmei nem voltak alaptalanok.

Amint megkezddődött az év minden összeomlani látszott körülötte. Albert Costa, a lány szintén autóversenyző barátja a tesztjei során súlyos kézsérülést szenvedett. Kitti minden szabad percét vele töltötte, hogy amennyire csak tudja, segítse a felépülését. Ingázott Magyarország, Spanyolország és az aktuális versenyek helyszínei között. Mindeközben Fédra, a lakótársa és egyben legjobb barátnője bejelentette, hogy nem tudja fizetni az albérlet költségeit és kiköltözött a lakásból. Nem csak a magánéletben érkezett el a bizonyos mélypont. A pályán súlyos előitéletekbe ütközött, mint a történelem első női GP2-s pilótája. Senki sem hitte el, hogy valóban a tehetsége juttata idáig. A csapata felkérte, hogy mindenben segítse a német csapattársát, a mezőny tagjai pedig összesúgtak a háta mögött.
Kilátástalannak tűnt a helyzete, de tudta jól, hogy ilyen könnyen nem szabad feladnia. Legnagyobb meglepetésére Max, az egykori csapatfőnöke segítette ebben a leginkább. A balszerencsék sorozata pedig, mint egy rossz álom kezdtek szétfoszlani a szemei előtt, mikoris Törökországban sikerült felállni a dobogó legfelső fokára.

Ám, mint tudjuk semmi sem tart örökké. A jó dolgokat mindig követnie kell valami rossz eseménynek, vagy események sorozatának, hogy megtanuljuk értékelni, amit a Sorstól kapunk.

Mikor már minden tökéletesnek látszott, mintha kihúzták volna Kitti alól a talajt. Albert ellátogatott a belgiumi hétvégéjére és szakított a lánnyal, aki képtelen volt egyik napról a másikra feldolgozni a hírt. Tudta, hogy a srác egy idő után többet akar belőle, és azzal is tisztában volt, hogy a távkapcsolat meg fogja majd őket viselni, de nem hitte, hogy mindez pár hónap leforgása alatt.
Érezte, hogy nem fog tudni elvonatkoztatni ettől, de mégis beült az autójába és megpróbálta a legjobbat kihozva magából versenyezni a bajnoki címért, amelyre igazán esélyes volt. Nem sikerült. Néhány kör elteltével a falba csapódott és onnan egyenes út vezetett a kórházba. A csigolyája és a bordái is megsérültek, a menedzsere pedig nem akarta, hogy ott legyen a következő verseny hétvégehelyszínén. Kitti azonban harcolni szeretett volna, nem akarta másnak ajándékozni a bajnoki címét. Két hétre a balesete után megannyi kétséggel és elszántsággal az olaszországi pálya rajtrácsán várta a futam kezdetét, mindenki legnagyobb döbbenetére.

A fiatal pilóta mára már csak rossz emlékként gondol vissza ezen eseményekre, valamint a mögötte álló mozgalmas szezonra, amelynek végétől még két futam választja el. Rengeteg tapasztalattal érkezik Abu Dhabiba, a szezonzáró futamok helyszínére, amely nem csak a vezetés terén, hanem a sajtóval, valamint a rajongókkal kiépített kapcsolat és az autóval kapcsolatos tapasztalatokban is megnyilvánulnak. Mindennél és mindenkinél eltökéltebbnek érzi magát és
tudja jól, ha valahol, akkor itt mutathatja meg igazán mi is lakozik benne.

6 megjegyzés:

  1. Kathy ez nagyon izgalmasnak ígérkezik 8I
    Miért szakított vele Bert? És miért volt az a hullámvölgy? ÁÁ Annyi kérdésem van.
    Nagyon várom a részt!

    Puszi:Icu

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)
    Örülök, hogy elkezdted kirakni! :)
    A gonosz bétád természetesen továbbra is rendelkezésedre áll. :D
    Várom a folytit! :P
    puszi :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!! :D

    Jájjj, ez nagyon izgalmasnak ígérkezik!!! Már alig várom a folytatást is!! SZAKÍTOTTAK??? :O

    Ezt nem gondoltam volna! :O
    De legalább a bajnoki címért küzd!!! Abu Dhabiban! :D Kíváncsi vagyok, hogy fog összekapcsolódni a csajszi sorsa az F1-el!

    ÁÁÁÁÁÁ, már nagyon izgatott vagyok!

    SZUPER lett, felcsigáztad a kíváncsiságomat! :D

    Puszi,
    Noncsi

    VálaszTörlés
  4. Szia Kathy-m! :)

    Nagyon örülök, hogy elkezdted kirakni a részeket! Így, újraolvasva is nagyon tartalmas és érdekes ez a bevezető, és tudom, hogy a folytatásban is megannyi izgalmat tartogatsz számunkra! :)

    Kíváncsi vagyok a folytira és remélem minél előbb hozod majd! :D

    SZUPER lett! (L) (L)

    Puszi:Gina

    VálaszTörlés
  5. Kathy :D :D
    Juj, már úgy várom, hogy kirakd az első részt :D :D ♥♥♥
    A bevezető nagyon jóra sikeredett :D
    Szakítottak Alberttel? :O
    És az F1 hogy kapcsolódik majd be? 8I 8I
    MÁR MOST IMÁDOM ♥♥♥

    Puszi, Alofun

    VálaszTörlés
  6. Szijasztok!
    Húúúha! Köszönöm ezt a sok komit! :) <3

    Icu!
    Remélem mindenre választ tudok adni neked. Alberttel való szakítás oka benne van ;) Arról nem nagyon lesz már szó.
    Köszönöm szépen!
    Puszi

    Brigcs!
    Nem tudom miről beszélsz! Egyáltalán nincs gonosz bétám, az én bétám a legjobb a világon! Az más kérdés, hogy nem túl elnéző! :D
    Puszi és köszönöm!

    Noncsi!
    Örülök, hogy ennyire érdekel a fic! Köszönöm!
    Puszi

    Gina!
    Hoztam és itt már nem lesznek lőre olvasott részek, úgyhogy neked is valamelyest izgalmas lesz ;)
    Puszi

    Timi!
    Köszönöm szépen!
    Majd lassan mindent megtudsz!
    Puszi

    VálaszTörlés